Företagsnytt

Nytt Bolagsnamn Samma ägare

Nu har Garagehuset blivit Skåne Importen.Så det gamla namnet: HB Bohagets Garagehus Skåne org.nr: 969726-3441  skall ni inte använda er utan använd er av den nya liksom till alla våra kunder kommer det numera stå: Skåneimporten AB org.nr: 559168-3163.

Väl mött, personalen på Skåne Importen

One thought on “Nytt Bolagsnamn Samma ägare

 1. Zlatan Hodzic, Gnesta skriver:

  Garageport
  Beställde av garagehuset i Hörby Garageport Basic (B) 2400 * (H) 2140 2 styck via internets kampanj på Black Friday med motorstyrning Garageport Clever II på köpet. Jag brukar alltid vara mycket noggrann när jag skulle köpa varor, vad det än är, dyra som billiga. Försöker alltid undersöka leverantör jag köper ifrån när jag inte handlat där tidigare. Garagehuset var dom enda som hade en bra kampanj erbjudande till ett vettigt pris. Så jag chansade och träffade ordern.
  Efter ganska kort tid fick jag avisering från DHL att jag skulle bestämma dag för leverans som blev bestämt och sedan levererat. Mycket bra och trevlig service samt snabb leverans tänkte jag men då händer saker!
  Den konstighet som har uppstöt var att jag aldrig fick följesedeln för de levererade varorna som är en beteckning på dokument som medföljer vid bland annat paketleverans, och specificerar vad paketet innehåller för att jag, söm köpare skall göra en mottagningskontroll och avstämning mot följesedel samt kontrollera varan avseende utifrån synliga fel. Den som följde med paketet var Fraktsedel, ett dokument som följer med en vara under varans transport och skall innehålla information om paketets vikt, längd och bredd samt både mottagarens och avsändarens adress.
  Jag tåg beslut att portarna fick vara i kartong tills jag får följesedeln. Jag tag kontakt med Garagehuset via mail och efterlyste följesedeln samt pratade med Svea ekonomi om detta och stoppade betalning.
  • Var orolig, men fick mailväxla och prata i telefon med Gun-Britt Schill Gustavsson från
  ekonomi på Garagehuset i Hörby. Hon tag mig på allvar och jag fick mycket bra och trevlig service samt hon var till mötesgående, fungerade allting perfekt! Följesedeln inkom!
  Men när jag öppnade paketet så blev jag riktigt besviken på innehållet, portarna hade inte samma mått som man beställde!!! Jag fick levererade lägre garageport Basic och istället 214 cm hög fick jag levererade 198 cm hög. Besvikelse igen!!!
  Återigen tag kontakt med Gun-Britt Schill Gustavsson från ekonomi på Garagehuset i Hörby som vara trevlig och lyhörd och lyssnade färdigt på mig. Hon var professionell i sin roll och hittade kreativ lösning som vi anpassade sig efter uppstöt situation och jag var jättenöjd. Resultat.

  Nu, denna vecka skulle jag montera portarna på plats men ny besvikelse, motorskena, 2 stycken till levererade motorstyrning Garageport Clever II saknas. Orolig, besviken, trott, osv. men då återigen finns Gun-Britt Schill Gustavsson, nu på Skåneimporten, tillgänglig att identifiera och anpassa problem samt erbjuda hjälp och råd.
  • Idag sickade hon följesedeln och två motorskenor via DHL på garantin. Jag fick även 20 styck digitala kort via mms efter att jag påpekade att monterings beskrivning på internet sajten var dålig beträffande Basic portarna.
  Vad skulle man säga för denna servis och gått bemötande än stor tack Gun-Britt!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *