Betalningsvillkor

Betalsätt

Hos Skåneimporten betalar du med Klarna checkout  (betala med ett klick) / faktura, kort, bank id, direktbetalning eller delbetalning/ helt utan avgifter för dig som kund hos oss.  Om du valt något av alternativen för fakturabetalning genom klarna görs en automatisk kreditkontroll vid varje köptillfälle av klarna som bedömer om fakturabetalning kan godkännas eller inte. Betalningsvillkoren vid faktura är 14 dagar från beställningsdatum. Det krävs att du är folkbokförd på den adress som du uppgett i din beställning. Vid försenad eller utebliven fakturabetalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, för närvarande 60 kr samt dröjsmålsränta. Är fakturabetalningen mer än 20 dagar försenad tillkommer ytterligare en avgift på 180 kr. Fakturan mailas till den e-postadress som angavs vid köpet och skickas inte i pappersform på posten. Vanligtvis skickas fakturan på e-post när paketet lämnat vårt lager.
Vi tar inte ut några fakturaavgifter.

Handla nu – betala när du har fått hem varorna.

Klarna når du på telefon  08-120 120 10 alla dagar.

Alla priser som anges på Skaneimporten.se  är inklusive moms och skatt. Priset som du bekräftar när du slutför din beställning är det belopp som dras från ditt kort eller beloppet som kommer att stå på din faktura.

Reklamation

Om det skulle vara något fel på din vara när den kommit hem till dig, ber vi dig först att kontakta vår kundtjänst innan du skickar tillbaka varan till oss  på  010-4550330  eller   mail:  skador@skaneimporten.se   vi följer komsumentköplagen vid reklamationer, se www.konsumentverket.se.

Återbetalning

Vid betalning med kort visa eller  mastercard genom klarna så kommer pengarna att sättas in på det  kortet/kontot som du uppgav vid köp och finnas på ditt konto 1-3 dagar efter att vi mottagit din retur detta bekräftas via mail. Vid faktura köp genom klarna så annullerar vi fakturan om det har gått mindre än 14 dagar och vi har mottagit din retur, annars så betalar vi tillbaka summan på det kontot som du uppgav  vid  faktura betalning 1-3 dagar efter att vi har mottagit din retur och detta bekräftas via mail.